Sponsoring

Beste leden,


Sparta Stellendam haalt sinds kort samen met Profile Car & Tyreservice Rinus Roon in Zierikzee en Middelharnis geld op voor onze clubkas. Elk lid van onze vereniging dat bij Rinus Roon een product koopt of een werkplaatsafspraak maakt, brengt geld in het laadje. 5% van het totale factuurbedrag wordt namelijk gereserveerd voor onze vereniging. Help jij ons ook aan extra inkomsten?
Profile Car & Tyreservice Rinus Roon heeft vestigingen in Zierikzee en Middelharnis. In de werkplaatsen kan je terecht voor nieuwe banden en velgen, het wisselen van zomer- en winterbanden, APK-keuringen en universeel onderhoud voor alle merken. Dit met een glimlach, garantie op onderhoud en altijd tegen een eerlijke prijs. Rinus Roon wil dat klanten blij zijn na een bezoek aan het bedrijf.
Zo werkt het:

  • Vraag de gratis persoonlijke sponsorpas aan via rinusroon.nl/sponsoring/
  • Deze pas wordt aan onze vereniging gekoppeld
  • De pas wordt binnen 1 à 2 weken per post naar je opgestuurd
  • Bij aankoop van een product of het maken van een werkplaatsafspraak bij Rinus Roon in Zierikzee of Middelharnis is 5% van het totale factuurbedrag bestemd voor onze vereniging
  • Dit bedrag wordt alleen gereserveerd op vertoon van de pas. Vergeet ‘m bij je bezoek aan de werkplaats dus niet mee te nemen!
  • Het sponsorbedrag wordt elk jaar medio november aan onze vereniging uitgekeerd

Dit is een wel heel eenvoudige manier om voor meer inkomsten voor onze vereniging te zorgen. Wij zouden het erg op prijs stellen als je op deze manier een handje helpt. Ga vandaag nog naar www.rinusroon.nl/sponsoring/ en vraag de pas aan. Alvast erg bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens het bestuur van Sparta Stellendam

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern