Freerunning

Welkom bij Freerunning! Wij zijn Leen en Lydia, tijdens de lessen leer je alles wat met freerun en parkour te maken heeft op een veilige manier in een veilige omgeving. In de beginners groep (vanaf 19:00 tot 20:00) proberen we jullie de basis van het Freerunnen te leren en nieuwe tricks te oefenen. In de gevorderden groep (20:00 tot 21:00) heb je het freerunnen al ruim onder de knie, en wordt je samen met ons uitgedaagd om je skills nog verder uit te breiden!
Lijkt het freerunnen je leuk? Kom dan gerust een keer binnenlopen. Tot snel

GO Sport

Doe mee aan lessen freerunning via GO Sport & Cultuur in Stellendam. Sportvereniging Sparta biedt in samenwerking met Sportteam GO vier proeflessen aan voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Het doel van GO Sport & Cultuur is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de sporten en het cultuuraanbod op Goeree-Overflakkee. We merken dat steeds meer jongens en meisjes geïnteresseerd zijn in extreme vormen in de gymsport. Hier spelen we graag op in door hun deze kans te bieden. Wanneer er voldoende animo blijkt, kan freerunning toegevoegd worden aan het structurele lesaanbod.

Elke donderdagavond van 19:00-20:00 voor de kinderen tot 10 jaar en van 20:00 tot 21:00 voor iedereen ouder dan 10 jaar!

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern